Welkom op de site van de Staticespecialist, het adres met het complete assortiment Statice!
Random header image... Refresh for more!

De Staticespecialist officieel lid van Decorum

Decorum lidmaatschap
Met ingang van 1 april treden de Staticespecialist, Pico Bello Hortensia, en Hofland Freesia toe tot telersvereniging Decorum.

Statice - Limonium

Statice – Limonium

Decorum Flowers assortiment
Met de komst van deze drie leden, bestaat het Decorum bloemen assortiment nu uit twintig kwekers. De producten uit het bloemen assortiment zijn: chrysant, lelie, tulp, freesia, pioenroos, gerbera en germini, cymbidium, anthurium, amaryllis, roos (White Avalanche+ en Red Naomi), lisianthus, hortensia, statice en hyacint.

Wat is Decorum nu precies
Decorum Company is een marketing- en verkooporganisatie van 48 toonaangevende kamer- en tuinplantenkwekers én 19 bloemenkwekers in Nederland. In de afzetstrategie van Decorum Company worden drie afzetpijlers onderscheiden: Decorum Brands, Decorum Plants& Flowers en Decorum Private Labels met voor elke pijler hun eigen specifieke marktbenadering. Decorum Company voert, naast het bekende ‘blauwe’ handelsmerk Decorum Plants&Flowers, een aantal brands en private labels in binnen- en buitenland.

Samenwerking vormt de basis van Decorum Company. Met elkaar, maar vooral ook met onze handelspartners. Kennis is het sleutelwoord en vakmensen zijn de drijvende kracht van Decorum Company. Op het gebied van teelt, van marketing en van verkoop. Perfectie is het doel. Succesvolle merken, de juiste verkoopconcepten en de mooiste producten. Voor het beste resultaat.

Wilt u dit artikel lezen op de decorum website? Klik dan hier.


Voor meer informatie:
Decorum Company
T: + 31 (0) 174 615 396
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com